Znanost potapljanja (Science of Diving)

TEČAJ ZNANOST POTAPLJANJA (Science of Diving) je primeren za vse, ki imate vsaj stopnjo Potapljač odprtih voda in želite nadaljevati svoje potapljaško izobraževanje ali kariero.

Gre za poglobljeno in podrobno spoznavanje s potapljanjem povezane fizike in psihologije, dekompresijske teorije, vede o morskem okolju, učenje o tehničnih specifikah opreme in še mnogo več. Na vsak način odlična naložba (zdaj brez investicije!) v vašo potapljaško rekreativno ali profesionalno kariero!

Znanost potapljanja je v osnovi zadnja obveznost pred pridobitvijo prve profesionalne stopnje Divemaster, kar pomeni, da gre za res dober program in veliko uporabnega znanja, ki so ga sicer deležni profesionalci! Gre pa v vsakem primeru za zgolj teoretski značaj, ki ne zahteva praktičnega usposabljanja.

Žal Science of Diving zaradi svoje obsežnosti še čaka na prevod v slovenski jezik. Lahko pa pri pregledu digitalnega gradiva vedno preverite, če vam razen angleškega ustreza kateri drugi od jezikov, ki so na voljo (zagotovo nemški, idr.)

Vse informacije na info@prodive.si!

error: Kopiranje onemogočeno
X