Do 30. junija 2020 ponujamo BREZPLAČEN tečaj Znanost potapljanja (Science of Diving) ob nadaljevalnih tečajih!

Ker naša potapljaška šola SSI razume izzive, s katerimi se potapljaški centri soočamo v tem času, ko ne moremo izvajati svoje dejavnosti, smo dobili izjemno priložnost, da vam eno najboljših in strokovno najbolj izpopolnjenih specialnosti ponudimo BREZPLAČNO! 

TEČAJ ZNANOST POTAPLJANJA (Science of Diving) je pri Pro Divu od 1. aprila do 30. junija 2020 BREZPLAČEN za vse, ki imate vsaj stopnjo Potapljač odprtih voda in želite nadaljevati svoje potapljaško izobraževanje ali kariero.

Gre za poglobljeno in podrobno spoznavanje s potapljanjem povezane fizike in psihologije, dekompresijske teorije, vede o morskem okolju, učenje o tehničnih specifikah opreme in še mnogo več. Na vsak način odlična naložba (zdaj brez investicije!) v vašo potapljaško rekreativno ali profesionalno kariero!

Ponudba velja za vse, ki imate že pridobljeno stopnjo Potapljač odprtih voda (OWD) in se želite vpisati na stopnjo Potapljač specialnosti (Specialty Diver), Napredni potapljač odprtih voda (AOWD), Master Diver ali Potapljač vodnik (Dive Guide).
V praksi bo Znanost potapljanja/Science of Diving štel kot ena od specialnosti za pridobitev omenjenih potapljaških stopenj.

Primer:

– če ste zdaj Potapljač odprtih voda (OWD), se prijavite na eno od obveznih specialnosti, ki štejeta za Potapljača specialnosti (Potapljanje ponoči in v omejeni vidljivosti ALI Navigacija), Znanost potapljanja pa prejmete brezplačno, kar vam takoj po opravljenih tečajih prinese stopnjo Potapljač specialnosti (Specialty Diver) / vpis v TRI specialnosti + brezplačna Znanost potapljanja pa stopnjo Napredni potapljač odprtih voda (AOWD),

– če ste zdaj Potapljač specialnosti, se prijavite denimo na Popolno plovnost ali Obogateni zrak Nitrox, Znanost potapljanja pa prejmete brezplačno, kar vam takoj po opravljenih tečajih prinese stopnjo Napredni potapljač odprtih voda (AOWD),

– če ste že Napredni potapljač odprtih voda (AOWD), prejmete Znanost potapljanja skupaj z vpisom v eno od izbranih naslednjih specialnosti brezplačno, kar je spet ena stopnička pri pridobitvi stopnje Master Diver,

– programu Potapljač vodnik (Dive Guide) v vsakem primeru sledi Znanost potapljanja, torej vsi kandidati za vodnike prejmejo ta tečaj kot darilo.

Za tiste, ki bi se sedaj želeli vpisati v začetni tečaj Potapljač odprtih voda (OWD) in boste opravili vse obveznosti (upajmo da do konca maja tudi bazenski in morski del), pa lahko takoj po opravljenih obveznostih enako obljubimo Znanost potapljanja brezplačno … oz. v vsakem primeru, če bo epidemija trajala dlje!

Znanost potapljanja je v osnovi zadnja obveznost pred pridobitvijo prve profesionalne stopnje Divemaster, kar pomeni, da gre za res dober program in veliko uporabnega znanja, ki so ga sicer deležni profesionalci! Gre pa v vsakem primeru za zgolj teoretski značaj, kar je v tem času več kot idealno. Zato ne oklevajte! Gradivo je obsežno, čas izolacije boste z njim zlahka zapolnili, ko se boste prebili čezenj, boste opravili tudi opravili tudi izpit s 50 vprašanji. Vaš inštruktor izpit pregleda in potrdi, če ste ga opravili – in že imate izkaznico Science of Diving v svojem žepu!

Žal Science of Diving zaradi svoje obsežnosti še čaka na prevod v slovenski jezik. Lahko pa pri pregledu digitalnega gradiva vedno preverite, če vam razen angleškega ustreza kateri drugi od jezikov, ki so na voljo (zagotovo nemški, idr.)

Vse informacije na info@prodive.si!

error: Kopiranje onemogočeno
X