Šola potapljanja SSI

V svetu potapljanja je SSI ime, vredno zaupanja, ki temelji na brezkompromisnih standardih in osredotočeni metodologiji izobraževanja.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj s številnimi potapljaškimi šolami, v okviru katerih smo izobraževali naše potapljače, je potapljaški klub Pro Dive izbral sistem izobraževanja po mednarodni potapljaški šoli SSI, ki se je v 45 letih svojega delovanja izkazala kot šola z najboljšim pedagoškim pristopom, podporo s kvalitetnimi digitalnimi, vedno dostopnimi učnimi gradivi, intuitivno zasnovanim sistemom napredovanja med potapljaškimi stopnjami in po vsem svetu razširjeno mrežo potapljaških centrov.

Programi SSI so med najučinkoviteje zasnovanimi in preizkušenimi potapljaškimi izobraževalnimi sistemi na svetu. Zasnovani so za podajanje vsega tistega, kar bo vaše potapljanje naredilo zanimivo in zabavno doživetje, predvsem pa varno aktivnost, ki vam bo vselej omogočala soočanje z lastnimi omejitvami in odkrivanje prej neslutenih svetov. S pravilno usvojenim znanjem, veščinami, ustrezno opremo in izkušnjami je potapljanje zagotovo ena izmed najbolj izpolnjujočih izkušenj v življenju.

Tečaji SSI vam omogočijo podvodno izkušnjo, ki povezuje ljudi v učenju pomembnosti komunikacije in sodelovanja tako nad kot pod morsko gladino.

S pomočjo potapljaškega kluba Pro Dive boste v lastnem tempu lahko stopnjevali svoje potapljaško znanje do želene ravni usposobljenosti, ki vam bo zagotavljala, da boste v tem športu vselej uživali. Vsi naši inštruktorji so namreč profesionalci, certificirani po SSI in zavezani k doseganju visoke kvalitete izobraževanja, kakršno določa tako filozofija našega kluba kot tudi mednarodni standardi SSI. Večina digitalnih gradiv v sistemu SSI je dostopnih v slovenskem jeziku.

error: Kopiranje onemogočeno
X