O nas

01

Potapljaški klub Pro Dive

Ustanovitev

Potapljaški klub Pro Dive je Bojan Majcen, potapljač z dolgoletnimi profesionalnimi izkušnjami potapljanja, ustanovil leta 2008 z namenom ponuditi boljši servis, prodajo vrhunskih znamk potapljaške opreme ter izobraževati potapljače po najvišjih mednarodnih standardih.
02

Potapljaški klub Pro Dive

Naši prostori

Klubski prostori znotraj kompleksa kopališča Pristan v Mariboru klubu omogočajo udobno izvedbo vseh vrst potapljaških tečajev in drugih podvodnih aktivnosti. Potapljaške tečaje vseh kategorij izvajamo v sodobno opremljeni učilnici in po mednarodno certificirani potapljaški šoli SSI, od začetnih do profesionalnih stopenj.
03

Potapljaški klub Pro Dive

Programi

Potapljač odprtih voda, specialnosti, kot so Potapljanje z nitroxom, Globinsko potapljanje, Navigacija, Stres in reševanje, Vodnik potapljanja, Instruktor potapljanja in številni drugi. Tečajnikom je na voljo izpopolnjena digitalna literatura in sodobno opremljena učilnica, izposodijo si lahko vso potrebno opremo. Praktični del tečaja se najprej odvija v bazenu, nato v morju, višje stopnje tudi na potapljaških potovanjih, kjer je izkušnja potapljanja res pristna.
04

Potapljaški klub Pro Dive

Članstvo

Želiš potati član/-ica našega kluba in biti deležen/-a številnih ugodnosti in prednosti pri prijavah na naše programe in potovanja? Izpolni Pristopno izjavo in jo pošlji na sedež kluba. Članarina se plačuje za tekoče koledarsko leto in zapade v plačilo vsako leto 20. februarja. Člani kluba prejmejo lepo klubsko darilo in, kar je najpomembneje, deležni so številnih prijetnih srečanj naše potapljaške družine!
Prenesi pristopno izjavo

Tako potapljaške tečaje kot tečaje apneje, potapljanja na vdih, izvajamo izkušeni inštruktorji z dovršenimi pedagoškimi pristopi, ki varnost tega zahtevnega, a izredno izpopolnjujočega športa postavljamo na prvo mesto.

Otroci

Posebno pozornost namenjamo najmlajšim, ki so jim na voljo t.i. Scuba Rangers tečaji (za otroke med 7. in 10. letom), Junior Potapljač odprtih voda (10-15 let) ter druge družabne aktivnosti, kot je praznovanje rojstnega dne v bazenu s potapljaško opremo.

več
Novo

Ko bo dograjen nov trinivojski bazen v kopališču Pristan, bo Pro Dive izvajal tudi profesionalno vodeno skupinsko in individualno vadbo na vodnih kolesih in vodni tekaški stezi z namenom rekreacije in rehabilitacije po športnih poškodbah.

več
Trgovina

V sodelovanju s potapljaško trgovino Belinda Sport na Mlinski ulici (na novi avtobusni postaji) v Mariboru ponujamo tehnično izpopolnjen servis, izposojo in prodajo potapljaške in ribolovne opreme vrhunskih znak Mares in Cressi. Na voljo so darilni boni, ki so vedno lepo darilo!

več

Naš slogan

»Pridi, če si upaš!«

je treba brati predvsem v smislu: Pridi, če si se pripravljen/-a srečati z lastnimi omejitvami, jih prepoznati, preseči in si dovoliti odkrivanje prej neznanih kotičkov našega planeta!

Naša posebnost so dobro organizirana potapljaška potovanja po dostopnih cenah na najboljše potapljaške destinacije po vsem svetu kot so Rdeče morje, Filipini, Indonezija, Mehika, Jadran in številne druge.

Sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi podjetji, javnimi zavodi in posamezniki – naj bo v smislu zagotavljanja kvalitetne opreme in izobraževanja ali zgolj možnosti udejstvovanja v skupnosti, ki jo ustvarja naš klub. Skoraj 200 članov, ki redno spremljajo naše aktivnosti, najde v klubu pomemben način kakovostnega preživljanja prostega časa.

error: Kopiranje onemogočeno
X