Profesionalne stopnje

Potapljač vodnik – Dive Guide

Dive Guide je prvi korak na profesionalni potapljaški poti, ki odpira številne možnosti kariere in dela v SSI potapljaških centrih po vsem svetu.

Program usposablja potapljača, ki je osvojil vse rekreativne stopnje, za vodenje skupin certificiranih potapljačev v različnih podvodnih okoljih in razmerah.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

Divemaster

Bi se želeli preizkusiti tudi kot pomočnik pri izobraževanju potapljačev? Potem je Divemaster stopnja, ki jo potrebujete!

Divemaster postane vsak Potapljač vodnik, ki je dodatno opravil še SSI specialnost Znanost potapljanja. Divemaster lahko kot pomočnik Inštruktorja potapljačev odprtih voda asistira pri izvajanju začetnih tečajev in podvodnih treningih.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

Inštruktor potapljačev odprtih voda – Open Water Instructor

Inštruktor potapljačev odprtih voda je najpomembnejša profesionalna stopnja v celotnem izobraževalnem sistemu potapljanja.

Inštruktor potapljačev odprtih voda namreč v čudoviti podvodni svet uvaja nove potapljače, kar mu nalaga pomembne odgovornosti. Inštruktorski trening kandidata opremi z veščinami podajanja znanja in psihologijo poučevanja, ki je pri začetnikih bistvenega pomena.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

error: Kopiranje onemogočeno
X