Nadaljevalne rekreativne stopnje

Potapljač specialnosti – Specialty Diver

Potem, ko ste uspešno osvojili naziv Potapljač odprtih voda, lahko pristopite k opravljanju dveh specialnosti SSI in pridobite prvo nadaljevalno stopnjo.

Potapljač specialnosti mora po pridobljenem certifikatu Potapljač odprtih voda opraviti dodatno dve SSI specialnosti po lastnem izboru in opraviti vsaj 12 potopov v odprtih vodah.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

Napredni potapljač odprtih voda – Advanced Open Water Diver (AOWD)

Napredni potapljač odprtih voda je stopnja, za katero se odloča največ potapljačev, ki želijo svoje znanje nadgrajevati.

Da postanete Napredni potapljač odprtih voda (AOWD) morate po opravljenem tečaju Potapljač odprtih voda opraviti dodatne štiri specialnosti po lastnem izboru oz. v dogovoru z inštuktorjem ter zbrati najmanj 24 potopov. Največkrat so to specialnosti Obogateni zrak Nitrox, Navigacija, Globinsko potapljanje in Potapljanje ponoči in v omejeni vidljivosti.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

Master potapljač – Master Diver (MD)

Pridno polnite svoj potapljaški dnevnik s potopi in se dodatno izobražujete v varnosti in pravilnem reagiranju v nepredvidenih situacijah?

V tem primeru vas SSI nagradi s stopnjo Master Diver. Zanjo morate poleg predhodnih štirih specialnosti obvezno opraviti še tečaj SSI Stres in reševanje in zbrati vsaj 50 potopov v odprtih vodah. Master Diver je najvišja stopnja v rekreativnem potapljanju.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

error: Kopiranje onemogočeno
X