Scuba Rangers

SSI Scuba Rangers je najbolj dovršen potapljaški program za otroke na svetu. Je otroški potapljaški klub, ki ponuja številne aktivnosti in veščine potapljanja za otroke med 8. in 12. letom.

Scuba Rangers učne ure so varne, poučujejo jih le posebno izurjeni Scuba Rangers inštruktorji, ki bodo vašemu otroku skrivnosti potapljanja predstavili na prijeten in zanimiv način.
V klubu rangerjev napredujemo po Scuba Ranger lestvici! Ranger si lahko zaveže trak okoli dihalke za vsak nivo, ki ga osvoji, kar prispeva k njihovemu občutku uspeha:
Rdeči ranger – otroci pokažejo svoje znanje plavanja in se naučijo plavati z masko, dihalko in plavutmi. Poudarek je tudi na pomoči drugim otrokom. In kar je najpomembneje: zelo je zabavno!

 Informativna prijava  Naslednji tečaj

Beli ranger – bodoči potapljač spoznajo svojo opremo. Nato gredo rangerji prvič v bazen.
Modri ranger – rangerji se naučijo novih potapljaških vaj, ko je na primer lebdenje na gladini.
Srebrni ranger – otroci imajo na sebi potapljaško opremo in se pod vodo igrajo ter vadijo potapljaške tehnike, ki so se jih že naučili, da povečajo zanesljivost.
Demonstrator ranger – ponosni ranger lahko “uči” potapljanja starše, brate in sestre ter prijatelje in jim demonstrira vse potapljaške veščine, ki se jih je naučil. Tečajnina zajema literaturo, predavanje, bazenski del, mednarodno SSI izkaznico in diplomo. Tečaj obsega štiri sklope, skupno od 16 do 20 ur. Za tečaj potrebuješ: kopalke in brisačo, A, B, C opremo (masko, dihalko in plavuti), znanje plavanja, dobro voljo in nekaj prostega časa.

error: Kopiranje onemogočeno
X