Tečaji potapljanja na vdih

Vam pod vodo največ pomeni svoboda gibanja in želite zgolj z lastno koncentracijo uma ter razvojem fizičnih zmogljivosti poseči v neslutene globine? Potem izberite tečaj potapljanja na vdih ali prostega potapljanja, imenovanega tudi apneja. Tečaje izvaja inštruktor prostega potapljanja, diplomirani športni trener Kevin Majcen.

Prosto potapljanje 1. stopnje

Je specialnost prostega potapljanja, ki s treningom in podajanjem znanja zagotavlja osnove varnega potapljanja na vdih s potapljaškim partnerjem v zaprtih vodah do globine 20 metrov.

Cilj tečaja je naučiti se varnega potapljanja na vdih in spoznati:

  • kaj je potapljanje na vdih – apnea,
  • fiziologijo in dihanje pri potapljanju na vdih,
  • zakonitosti globin in tlaka, ki deluje na telo potapljača,
  • opremo pri prostem potapljanju,
  • disciplino prostega potapljanja,
  • odgovornost in vzpostaviti odnos do okolja.

Tečaj traja okoli 20 ur: od tega je 8 ur teoretičnega dela (običajno razdeljenega na dva dni), 4x praktične vaje v bazenu in en vikend treninga potapljanja v morju.

Prijavite se lahko na sedežu potapljaške trgovine Belinda Sport, na info@prodive.si  ali na kevin.majcen@gmail.com .

Ob prijavi je potrebno plačilo akontacije v višini 100 eur.                                           Informativna prijava       Naslednji tečaj

 

 

Osnovno prosto potapljanje

je specialnost, ki s treningom in podajanjem znanja zagotavlja osnove varnega potapljanja na vdih s potapljaškim partnerjem v zaprtih vodah do globine 5 metrov. Tečaj traja 6 do 8 ur.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

Poskusno prosto potapljanje

je program, ki seznanja s konceptom in veščinami rekreativnega prostega potapljanja in dovoljuje trening pod nadzorom inštruktorja v zaprtih vodah do globine 5 metrov.

Informativna prijavaNaslednji tečaj

error: Kopiranje onemogočeno
X