POTAPLJAŠKI TEČAJI SSI VSEH KATEGORIJ

februar, 2020

20feb18:00POTAPLJAŠKI TEČAJI SSI VSEH KATEGORIJInformativni sestanek ob pričetku začetnih in nadaljevalnih potapljaških tečajev

Podrobnosti

V četrtek, 20. februarja 2020, ob 18. uri vabljeni na

INFORMATIVNI SESTANEK ob pričetku začetnih in nadaljevalnih potapljaških tečajev!

Ponovno bomo izvajali vse kategorije tečajev SSI: od začetnega tečaja Potapljač odprtih voda (OWD) do nadaljnjih kategorij in specialnosti: Potapljač specialnosti, Napredni potapljač odprtih voda (AOWD)Obogateni zrak nitroxPotapljanje ponoči in v omejeni vidljivostiNavigacijaGlobinsko potapljanjePotapljanje na razbitinahStres in reševanje ter druge rekreativne in tehnične specialnosti.

Na informativnem sestanku določimo za vsakogar ustrezno skupino, termine in urnik poteka tečaja in vas seznanimo z vsemi potrebnimi podrobnostmi.

Prijavite se na info@prodive.si ali na sedežu kluba v potapljaški trgovini Belinda sport ali preko informativne prijave.

Akontacija tečaja, ki se plača ob prijavi, je 100 €, ob registraciji na SSI prejmete digitalno literaturo in gradivo v slovenskem jeziku.

Pred prijavo vas vljudno naprošamo, da si ogledate podrobne informacije o posameznih tečajih na naši spletni strani in preberete o poteku začetnega tečaja na dnu strani opisa tečaja Potapljač odprtih voda (OWD) in nas kontaktirate šele, ko imate dodatna vprašanja.

Preberite tudi o naši filozofiji potapljanja in poučevanja, kajti ne pričakujte, da lahko tečaj opravite ob enem koncu tedna in brez obvladovanja veščin, ki so za to potrebne! Mi bomo naredili vse, da vam pri tem pomagamo, od vas pa se pričakuje, da boste vložili nekaj časa, dobre volje in veliko truda.

Tečaj lahko poteka tudi individualno za posameznika ali manjšo skupino izven napovedanih terminov. V ponudbi so tudi “delux” začetni in nadaljevalni tečaji, pri katerih lahko svoje izobraževanje zaključite s potapljanjem na Rdečem morju ali drugje po svetu.

Klubski prostori, kjer se izvajajo tečaji, se nahajajo v Kopališču Pristan v Mariboru – na recepciji povejte, da greste v klub Pro Dive, nato mimo blagajne in desno navzdol po stopnicah. Kasneje potekajo v bazenu na kopališču Pristan ter v odprtih vodah, na morju.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi na 041  60 18 18 (Bojan).

Čas

20 februar 18:00

Lokacija

Klubski prostori kluba Prodive

Koroška 33, Maribor

error: Kopiranje onemogočeno
X