POTAPLJAŠKI TEČAJI SSI VSEH KATEGORIJ ZA OTROKE IN ODRASLE

oktober, 2020

15oktVes dan28febPOTAPLJAŠKI TEČAJI SSI VSEH KATEGORIJ ZA OTROKE IN ODRASLENajava novega pričetka tečajev najkasneje v februarju 2021

Podrobnosti

S POTAPLJAŠKIMI TEČAJI BOMO PONOVNO PRIČELI, KO BODO EPIDEMOLOŠKE RAZMERE TO DOPUŠČALE. Najavo datuma novega pričetka tečajev lahko pričakujete najkasneje v februarju 2021!

Ko bo v skladu s predpisi preprečevanja Covid – 19 izvajanje tečajev spet lahko normalno potekalo, bomo kot doslej izvajali vse kategorije tečajev SSI: od začetnega tečaja Potapljač odprtih voda (OWD) do nadaljnjih kategorij in specialnosti: Potapljač specialnosti, Napredni potapljač odprtih voda (AOWD)Obogateni zrak nitroxPotapljanje ponoči in v omejeni vidljivostiNavigacijaGlobinsko potapljanjePotapljanje na razbitinahStres in reševanje ter druge rekreativne in tehnične specialnosti.

Poseben tečaj Scubarangers bomo razpisali tudi za najmlajše od 8. do 12. leta.

Najprej na informativnem sestanku določimo za vsakogar ustrezno skupino, termine in urnik poteka tečaja in vas seznanimo z vsemi potrebnimi podrobnostmi.

Informativno se lahko že prijavite na info@prodive.si ali preko informativne prijave.

Akontacija tečaja, ki se plača ob prijavi na razpisani informativni sestanek (ko bo objavljen), je 100 €, ob registraciji na SSI prejmete digitalno literaturo in gradivo v slovenskem jeziku.

Pred prijavo vas vljudno naprošamo, da si ogledate podrobne informacije o posameznih tečajih na naši spletni strani in preberete o poteku začetnega tečaja na dnu strani opisa tečaja Potapljač odprtih voda (OWD) in nas kontaktirate šele, ko imate dodatna vprašanja.

Preberite tudi o naši filozofiji potapljanja in poučevanja, kajti ne pričakujte, da lahko tečaj opravite ob enem koncu tedna in brez obvladovanja veščin, ki so za to potrebne! Mi bomo naredili vse, da vam pri tem pomagamo, od vas pa se pričakuje, da boste vložili nekaj časa, dobre volje in veliko truda.

Tečaj lahko poteka tudi individualno za posameznika ali manjšo skupino izven napovedanih terminov. V ponudbi so tudi “delux” začetni in nadaljevalni tečaji, pri katerih lahko svoje izobraževanje zaključite s potapljanjem na Rdečem morju ali drugje po svetu.

Klubski prostori, kjer se izvajajo tečaji, se nahajajo v Kopališču Pristan v Mariboru – na recepciji povejte, da greste v klub Pro Dive, nato mimo blagajne in desno navzdol po stopnicah. Kasneje potekajo v bazenu na kopališču Pristan ter v odprtih vodah, na morju.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi na 041  60 18 18 (Bojan).

Čas

15 oktober 0:00 - 28 februar 23:59

Lokacija

Klubski prostori kluba Prodive

Koroška 33, Maribor

error: Kopiranje onemogočeno
X