POTAPLJANJE V INDONEZIJI

oktober, 2021

22oktVes dan12novPOTAPLJANJE V INDONEZIJIJAVA, FLORES, KOMODO, BALI

Podrobnosti

Datum odhoda je okviren. Ker je mogoče pričakovati, da se bo Indonezija po napovedih odprla za turiste iz EU v začetku oktobra, predvidevamo, da bo mogoče izvesti naslednje potapljaško potovanje:

Naš cilj bo otok Flores s hotelom na plaži. Vsak dan trije potopi s hitrim gliserjem na vse strani Komoda med mante, morske pse, velike želve … Zjutraj po zajtrku ob 9h na hitri gliser, ki je privezan tik pred hotelom in popoldan okrog 16 ure smo že nazaj v hotelu.

Na otoku Flores bomo preživeli 9 do 10 dni in od tega namenili kak dan tudi izletom po Floresu in sosednjem otoku Komodu. V načrtu je 20 potopov, nekatere bomo naredili v nacionalnem parku Komodo. Flores je indonezijski otok, ki spada v skupino Malih Sundskih otokov. Otok Flores je imel leta 2010 1,831,000 prebivalcev. Večina prebivalcev je naseljenih v mestu Maumer. Zahodna obala je del, ki je razglašena za nacionalni park Komodo in je uvrščena na UNESCOV seznam zaradi ohranjanja flore in faune.

Sledil bo povratek na otok Bali kjer lahko ostanemo še nekaj dni. Veliko je možnosti za potapljanje, denimo na eni od lepših potopljenih ladij US Liberty in v zaščitenem območju Premuteran na severozahodu otoka; pa oglede – denimo enega lepših mest Ubod v notranjosti, Sanuraja na jugovzhodni strani otoka z lepimi peščenimi plažami in na koncu še Kute z največjo peščeno surfersko plažo, kjer sledi še nakupovanje, ogledi … vse po dogovoru.

Bali je otok v indonezijskem arhipelagu in upravna provinca Republike Indonezije. Glavno mesto otoka in province je Denpasar. Na Baliju živi okrog 3,5 milijona prebivalcev. Tudi tukaj namenimo nekaj dni potapljanju, ogledom mest, templjev, nakupovanju in razvajanju.

Prijave so mogoče do zasedbe prostih mest! Za več informacij nas kontaktiraj!

Čas

22 oktober 0:00 - 12 november 23:59

Lokacija

Indonezija

Java, Flores, Komodo, Bali

error: Kopiranje onemogočeno
X