Organizirano poznopoletno potapljanje BOL na BRAČU

september, 2020

05sepVes dan12Organizirano poznopoletno potapljanje BOL na BRAČUPotapljanje na najlepših lokacijah Jadrana

Podrobnosti

Mesec september ponuja potapljačem v Dalmaciji najtoplejše morje!
Družinski ali individualen oddih lahko združite s potapljanjem na odličnih lokacijah med otokoma Bol in Hvar, ki jih za nas organizira lokalni potapljaški center v neposredni bližini namestitve.

All Inclusive – VSE vključeno v ceno 7-dnevnega paketa:

HOTEL v borovem gozdičku, samo 150 m od najlepše peščene plaže na Jadranu »Zlatni rat«, do centra mesta Bol 10 minut peš hoje. Hotel Bonaca je precej renoviran (sobe, recepcija, zunanja terasa, bar pod recepcijo, otroška igrišča …)

Opis hotela:
Hotel ima klimatizirane predprostore z recepcijo in TV/Video, prodajalno spominkov, restavracijo, bar na zunanjem bazenu, prenovljen bar salon s teraso za ples. Vsi skupni prostori so klimatizirani. Ima zunanji bazen in otroški bazen, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki. Otroški mini klub z novim igriščem. Velika fitnes soba. Zdravniška služba v sosednjem hotelu Elaphusa. Urejeno parkirišče 100 m pred hotelom.

Prehrana: zajtrk, pozen zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja. Ponudba »ALL INCLUSIVE« enako kot doslej pomeni, da vsakdo dobi, kolikor hrane želi, le hrano vam na krožnik naloži strežno osebje.

Napitki: Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v barih in restavracijah hotela od 9.00 do 24.00 ure brez omejitev (žgane pijače, pivo, vino, sokovi, alkoholni in brezalkoholni koktejli, kavni napitki, …)

Namestitev: Vse sobe – apartmaji so klimatizirani z možnostjo ogrevanja po svoji želji in s hladilnikom v sobi.  Vse sobe v Bonaci imajo prenovljene kopalnice in tla.

Šport in rekreacija v hotelu brezplačno: 3 tenis igrišča, gorska kolesa – cca. 30 koles, namizni tenis, odbojka na mivki, mali nogomet, balinanje, fitnes center, pohodi, lokostrelstvo, fun aerobik, razne igre na bazenu, poskusno potapljanje, surfanje.

Najvažnejše: potapljaške opreme ne prenašamo sami, prvi in zadnji dan jo iz hotela jo prepelje potapljaški center, ki ima prostore za shranjevanje opreme tik ob morju.  S potapljanjem pričnemo naslednji dan po prihodu.

Organiziran bo enodnevni potapljaški izlet s hitrim gliserjem na Paklene otoke med otokom Hvarom in Visom. Za siko Kampanel, bok Vodnjaka, siko Vodnjaka in podobne lokacije je zahtevana minimalno druga potapljaška kategorija AOWD + DEEP in 50 potrjenih potopov v potapljaškem dnevniku. Kdor ne izpolnjuje teh pogojev, bo ta dan na drugi ladji!  Zelo dobro je poskrbljeno tudi za potapljače začetnike, imajo svojega inštruktorja in svojo barko. Potopi so v glavnem na otoku Hvar in nekaj na Braču, najdaljša vožnja na lokacijo na Hvaru je približno 40 minut. Zaradi višje sile ali vremena se potopi prilagajajo razmeram.

Trajektna linija Jadrolinija iz Splita na Bračhttp://www.jadrolinija.hr

Za več informacij in prijavo nas kontaktiraj!

Čas

5 september 0:00 - 12 september 23:59

Lokacija

Bol na Braču

Put Zlatnog rata 48, 21420, Bol, Hrvaška

error: Kopiranje onemogočeno
X