INDONEZIJA – ZAHODNA PAPUA: RAJA AMPAT

januar, 2021

04janVes dan23Dogodek odpovedanINDONEZIJA - ZAHODNA PAPUA: RAJA AMPATZARADI EPIDEMOLOŠKIH RAZMER DATUM ODHODA NI POTRJEN.

Podrobnosti

12-dnevno potapljaško križarjenje

Četudi mislite, da ste videli že vse lepote podvodnega sveta … boste nad potapljaškim doživetjem na Raja Ampat  še vedno presenečeni!

Raja Ampat se nahaja na otoku Nova Gvineja v Oceaniji, ki je za Grenlandijo drugi največji otoku na svetu. Otok se deli na dve državi, Indonezijo (Zahodna Papua) in Papuo Novo Gvinejo na vzhodu. Raja Ampat je ozemlje približno 1500 otokov in otočkov na zahodni strani otoka, ki predstavlja potapljapki paradiž in se vedno pojavlja na vrhu liste najbolj zaželenih potapljaških lokacij.

Dvanajst dni bomo preživeli na čudoviti 30-metrski dvojambornici Liveaboard Mari, posodobljeni tradicionalni finisi jadrnici, ki ponuja popolno razkošje, hkrati pa prvinsko izkušnjo plovbe po eksotičnih morskih pokrajinah. Pod gladino se tukaj skriva najbogatejše podvodno življenje na našem planetu. Od pritlikavih morskih konjičkov do kitov, vmes pa morski psi, mante, želve in koralni grebeni. Oblike in barve, ki jih rišejo najštevilčneje vrste koral, včasih ogromnih dimenzij, razraščene v grebene in koralne stolpiče, dajejo zavetje vrstam morskih živali, ki jih verjetno niste videli še nikoli: “wobbegong” morskim psom, “hodečim” ali “epaullete” morskim psom, predvsem pa mnogoterim jatam najraznovrstnejših tropskih rib, katerih številčnost družin potapljaču pričara najbolj neverjetne podvodne prizore.

Poleg potapljanja potovanje dopolnijo prvi dnevi za aklimatizacijo v indonezijski prestolnici in po križarjenju še nekaj dni na enem od nazanimivejših indonezijskih otokov.

Potovanje je omejeno na 14 udeležencev, kar je največja kapaciteta ladje, ki jo zakupimo samo za našo skupino potapljačev.

Potrebna je takojšnja prijava in plačilo akontacije.

Za več informacij nas kontaktirajte!

 

Čas

4 januar 0:00 - 23 januar 23:59

Lokacija

Indonezija / Zahodna Papua

Raja Ampat, Bali

error: Kopiranje onemogočeno
X